لیست اختراعات وحید حکیم زاده
اختراع حاضر يك محصول خوراكي مي باشد. با توجه به افزايش آگاهي مردم به عنوان مصرف كننده محصولات داراي چربي نسبت به مسائل مربوط به سلامتي، توليدكنندگان را برآن داشته تا به دنبال راهكاري موثر براي غلبه بر اين مشكل باشند. سس مايونز نوعي امولسيون روغن در آب است كه حاوي مقادير بالايي چربي مي باشد كه در مصرف كنندگان موجب بروز بيماريهاي قلبي- عروقي ميگردد. بنابراين مصرف كنندگان تمايل به مصرف سس مايونز كم چرب پيدا كرده اند. مهندسين مواد غذايي، جايگزين هاي كم كالري و بدون كالري متعددي را به منظور توليد محصولات كم چرب توسعه دادند. جايگزين هاي چربي عموماً به دو گروه جايگزين ها و تقليدكننده هاي چربي طبقه بندي مي شوند براي اين منظور از هيدروكلوئيدهاي مختلف به عنوان جايگزين روغن استفاده شده است.در اين اختراع برخلاف ادعاهاي گذشته از ساختار نانوامولسيون پايدارشده با ذرات پيكرينگ كازئين-صمغ دانه قدومه شيرازي براي توليد سس مايونز كم چرب استفاده شده است. Production of low fat mayonnaise using Pickering emulsion stabilized with casein-Alyssum homolocarpum seed gum particles .
موارد یافت شده: 1